Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykozlu Şehit Kaya’nın adı mahallesindeki okula verildi

FETÖ darbe girişimi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde şehit edilen Hasan Kaya’nın adı Beykoz’da ikamet ettiği mahallesindeki ortaokula verildi.

FETÖ darbe girişimi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde şehit edilen

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Kaymakamlığı’nın girişimi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen karar sonrası ikamet ettiği Beykoz Rüzgarlıbahçe’de bulunan ortaokulun adı değiştirilerek Şehit Hasan Kaya Ortaokulu oldu.

Darbe girişimi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde vatandaşlardan kaçmak üzere hareket eden tankın altında kalarak şehit olan Hasan Kaya’nın adı oturduğu mahalledeki ortaokula verildi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Yardımcıları, İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Şehit Kaya’nın ailesi katıldı.

hasan kaya ilkokulu 4 M lyMkvfqz

Beykoz Kaymakamlığı tarafından Şehit Hasan Kaya Ortaokulu’nda şehitler köşesi oluşturuldu ve 15 Temmuz gecesi Dost Beykoz muhabirinin çektiği fotoğraflar sergilendi.

Şehitleri köşesinin önünde temsili olarak Şehit Hasan Kaya’nın ailesiyle birlikte kurdele kesildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Kurdele töreninin ardından “15 Temmuz belgeseli” okulun içerisinde bulunan ekranlarda izletildi.

hasan kaya ilkokulu 2 SCFwhrN 9C

Haber Merkezi