Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da milli servet sokağa akıyor

Beykoz Göksu Mahallesi Selen Çıkmazı’nda patlayan su borusuna müdahale etmeyen görevliler mahalle halkını kızdırdı.

Beykoz Göksu Mahallesi Selen Çıkmazı'nda patlayan su borusuna müdahale etmeyen

Beykoz Göksu Mahallesi Selen Çıkmazı'nda patlayan su borusuna müdahale etmeyen görevliler mahalle halkını kızdırdı.

su 2 NjzzgAR2I6

Mahalle de yaşanan su arizası sonucu evleri susuz kalan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine İSKi yetkilileri topu Beykoz Belediyesi'ne attı. Bunun üzerine Beykoz Belediyesi'ne müracaat eden vatandaşlar, Beykoz Belediyesi'nden de "yarından önce müdahale edemeyiz" cevabını aldıklarını iddia ettiler.

Öte yandan, boru patlaması sonucu sokağa akan suyun, su saatinden önce olması nedeniyle de vatandaşların duruma müdahale etmesinin yasak olduğu bildirildi.

su 1 5pigrphLKP

İki gündür evlerinde susuzluk çeken Vatandaşlar, bu kadar basit bir soruna bu kadar geç müdahale edilmesinin hiç doğru olmadığını ifade ederken, bir boru kaynak makinesi ile bu sorunun kolayca ortadan kaldırılabileceğini söylediler.

Haber Merkezi