Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz 1908 AŞ’de tempo artıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Beykoz 1908 AŞ’de sezon öncesi hazırlık çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Beykoz 1908 AŞ’de

Antrenör Bülent Akatay ve yardımcısı Dinçay Atmaca yönetiminde Paşabahçe Stadı’nda yapılan çalışmaya 4’ü kaleci olmak üzere 28 futbolcu katıldı. Antrenör Bülent Akatay’ın konuşmasıyla başlayan antrenman daha sonra düz koşu, ısınma hareketleri, çıkış çalışmalarıyla devam  etti. Antrenman iki takım arasında yarı sahada yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla sona erdi.

Antrenmanda kaleciler kendi aralarında çalışırken, antrenmanı Beykoz 1908 Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Futbol direktörü  Mehmet Yazgan ve yaklaşık 15-20 civarında Beykoz 1908 taraftarı takip etti.

Antrenmanda futbolcuların son derece hareketli ve istekli oldukları, oldukça tempolu çalıştıkları ve çalışma temposundan şikayetçi olmadıkları gözümüzden kaçmadı.

Spor Servisi